Të rejat

Akademia Kombëtare Oak prezanton: EduSessions

Oak është i populluar me ekspertë në prapaskenë, të cilët sjellin vite përvojë mësimore dhe akademike në zhvillimin e vazhdueshëm të përmbajtjes së mësimeve, pedagogjisë dhe kurrikulave të Oak.

EduSessions tona ofrojnë një seri seminaresh dyjavore që eksplorojnë tema të nxehta rreth kurrikulës dhe pedagogjisë. Merrni një kafe, shikoni regjistrimet dhe shijoni produkte të prekshme, që ju kursejnë kohë nga njerëzit pas Oak.

Për seancat shikoni: https://www.thenational.academy/edusessions?utm_campaign=CurricAutumn21&utm_medium=social&utm_source=linktree