Të rejat

#online Afghanistan Albania Balkan region basic education best practices Bosnia and Herzegovina Bulgaria Chad childhood children childrenoninternet childrights citizen-led assessment. CLAs civil communities community building conference cooperation coronavirus corruption covid covid community crisis cyberbullying data digital digital education digital pedagogy digitaleffects disadvantaged disadvantaged pupils diversity Early childhood education early years economiccrisis education education helps education policy education toolkit educational inequality EEA egyiptomi Egyptian employment environmental EU Europe European Commission EuropeanParliament EuropeanUnion event generations gyermekvédelem hátrányos helyzetű gyermekek higher education holidays Horizon 2020 horizonproejct humiliation Hungary inclusion Inclusion4Schools inclusive pedagogy inequality international internet jesuit Jordan judgement közösség látogatás learn learning Lebanon local government mental health minorities NGO oktatás online online education onlineevent pandemic partnership PIONEERED poverty project projekt pupils RIA Roma Roma population roma students safeinternet school school self-evaluation school-community partnership school-university partnership schools segregation Slovakia Slovakia poverty slum SMOOTH social social exclusion social inclusion social inequalities social integration social issues society special education special educational needs special needs stay safe strategy studentproblem Sudan support teaching teamwork territorial inequalities think tank training transformation Uganda UN UNconvention UNESCO unicef United Nations utazás work WorldChildren'sDay включване вкрючване за училищата образование ромско население събитие
Broshura e përmbajtjeve

Publikuar nga: RCISD

20.03.2023

Segregimi i fëmijëve Rom

Publikuar nga: RCISD

16.03.2023

Projekti i Kombinuar i Kurseve të Trajnimit me cikël të shkurtër në praktikat e zakonshme.

Publikuar nga: Albanian Group

23.02.2023

TË KUPTOJMË TË TJERËT, RESPEKTIMI I DIVERSITETIT

Publikuar nga: RCISD

03.02.2023

Shqipëria dënohet nga Gjykata e Strasbourg-ut për Segregimin e Nxënësve

Publikuar nga: RCISD

16.09.2022

Trajtimi i pabarazive arsimore duke transformuar politikat arsimore

Publikuar nga: RCISD

14.09.2022

Organi për barazi në Maqedoninë e Veriut urdhëron shkollat ​​fillore t'i japin fund segregimit të romëve.

Publikuar nga: Albanian Group

12.09.2022

Pikëpamjet e gjeneratës së re se si arsimi po i përgatit ata për epokën dixhitale gjatë COVID-19

Publikuar nga: RCISD

12.09.2022

Pabarazitë në arritje dhe ndikimi i institucioneve arsimore

Publikuar nga: RCISD

12.09.2022

Analiza e status quo-së dhe e perspektivave strategjike ne lidhje me metodën “Koha e Qetë” dhe efektet e saj në promovimin e përfshirjes sociale

Publikuar nga: Albanian Group

17.08.2022

Edukimi Youth Mind: Përfshirja e të rinjëve emigrant/minoriteteve, mosdhunimi, edukimi i diversifikuar (yMind) – Trajnimi gjithëpërfshirës mbi  kompetencat për diversitetin ne mjedisin shkollor.

Publikuar nga: RCISD

08.08.2022

"MANUALI" i PërfshirjES Sociale Të Nxënësve

Publikuar nga: RCISD

03.08.2022

Plani i Veprimit për Edukimin Dixhital i Bashkimit Evropian

Publikuar nga: RCISD

09.06.2022

Medzisektorový think tank workshop – Komárno, Slovensko

Publikuar nga: Melinda Nagy

20.05.2022

Konsorcium

pabarazi sociale

partneritet

popullsi Rome

takim

varfëria në Sllovaki

PërfshirjexShkollat, eventet e Think-tank

Publikuar nga: RCISD

01.04.2022

Njihuni me shkollat tona partnere!

Publikuar nga: Albanian Group

31.03.2022

Një intervistë

Publikuar nga: RCISD

21.03.2022

Ne kemi organizuar shumë evente të shumëllojshme dhe frytdhënëse. Shpresojmë të jemi në gjendje të takohemi fizikisht në të ardhmen.

Publikuar nga: RCISD

03.03.2022

Lajme mbi Klasën e parë të Shkollës së Hapur në Shqipëri

Publikuar nga: RCISD

22.02.2022

Fakti i gjashtë është se Përfshirje x Shkollat punon me 6 partnerë! :)

Publikuar nga: RCISD

10.02.2022

Cila është skuadra jonë?

Publikuar nga: RCISD

04.02.2022

Më shumë se 24 564 nga ju kanë vizituar faqen tonë

Publikuar nga: RCISD

31.01.2022

Po nisim një seri të reja postimesh rreth projektit. Tashmë jemi 1 vjeç -Projekt

Publikuar nga: RCISD

10.01.2022

Paketa e Metodave të Mësimdhënies dhe Mësimit EEF

Publikuar nga: RCISD

05.01.2022

Akademia Kombëtare Oak prezanton: EduSessions

Publikuar nga: RCISD

27.12.2021

Çfarë është SEDIN?

Publikuar nga: RCISD

24.12.2021

Gjenerata dixhitale: Përfaqësimet e një ndarje dixhitale të gjeneratave

Publikuar nga: RCISD

07.12.2021

Udhëzues i ri për shkollat për të mbështetur strategjinë e tyre premium të nxënësve

Publikuar nga: RCISD

23.11.2021

Vështirësitë e mësimit në distancë në zonat rurale përmes lenteve të Ákos Stiller

Publikuar nga: RCISD

30.09.2021

Kriza globale e të mësuarit sipas Bankës Botërore

Publikuar nga: RCISD

03.06.2021

Gëzuar, ditën e Evropës nga ekipi i Përfshirjexshkollat!

Publikuar nga: RCISD

14.05.2021

Fillon Projekti Përfshirje për Shkollat

Publikuar nga: RCISD

09.12.2020

arsim

BE

Bullgria

Horizont 2020

Hungari

Shqipëria

Sllovaki