Të rejat

Qasjet me ne qendër komunitetin dhe praktikat në arsim – Konferenca Ndërkombëtare PerfshirjeXShkollat 2023

Duke përfshirë projekte të tjera të financuara nga BE, Inclusion4Schools po organizon një konferencë ndërkombëtare për të sjellë së bashku studiues, praktikues, gazetarë dhe politikëbërës për të diskutuar sfidat dhe mundësitë e arsimit për të permbysur pabarazitë, për të interpretuar narrativat ekzistuese, kompetencat kombëtare dhe iniciativat evropiane për të paraqitur. praktikat e mira që rezultojnë nga projektet në vazhdim dhe për të informuar proceset e vendimmarrjes politike. Kjo ngjarje ofron një mundësi të rrallë për t’u angazhuar me aktorë të ndryshëm në të gjithë Evropën.

Regjistrimi është i hapur për pjesëmarrësit KËTU.

Axhenda është në dispozicion KËTU.

Konferenca do të mbahet në Budapest, Hungari më 28 dhe 29 nëntor 2023.

Vendi: CEU Auditórium, 1051 Budapest, Nádor utca 15.

Tryeza e Rrumbullakët e 2-të e Politikave PerfshirjeXShkollat do të mbahet krah për krah me Konferencën, siç mund ta shihni në Agjendë. Për t’u përgatitur, ju lutemi gjeni Përmbledhjen tonë të Politikave KËTU.

Për çdo pyetje: inclusion4schools@rcisd.eu