Të rejat

Shpërndarja e Përvojave nga Projekti Inclusion4Schools dhe Portali i tij

Jemi të lumtur t’ju njoftojmë se kolegët tanë kohët e fundit morën pjesë në Ditët e Inovacionit ENRICH GLOBAL, një ngjarje e dedikuar për nxitjen e inovacionit dhe bashkëpunimit ndërmjet sektorëve të ndryshëm. Ky forum dinamik bashkoi profesionistë, liderë mendimesh dhe inovatorë nga e gjithë bota për të shkëmbyer ide dhe për të prezantuar projektet e tyre.

Në këtë ngjarje prestigjioze, ekipi ynë pati nderin të prezantojë përvojat tona nga projekti PërfshirjeXShkollat dhe Portali ynë. Këto iniciativa janë thelbësore në misionin tonë për të promovuar përfshirjen dhe për të përmirësuar mundësitë arsimore për të gjithë studentët, pavarësisht prejardhjes së tyre.