Të rejat

Ndërlidhja e Arsimit: Projekti ynë është në një platformë gjithëpërfshirëse

Projekti ynë është i disponueshëm tani në një platformë gjithëpërfshirëse, duke e bërë më të lehtë për studentët, prindërit dhe këdo që kërkon arsim të gjejë mundësi të besueshme. Ne eksplorojmë se si platforma jonë thjeshton procesin e kërkimit dhe i ndihmon përdoruesit të bëjnë zgjedhje të zgjuara për edukimin e tyre.

Listimi i Shkollave dhe Universiteteve shërben si një platformë gjithëpërfshirëse e krijuar për të lidhur studentët, prindërit dhe individët që kërkojnë mundësi arsimimi me institucione me reputacion si tuajat. Pavarësisht nëse jeni i specializuar në arsimin fillor, arsimin e lartë, trajnimin profesional, shërbimet e mësimit ose ndonjë ofertë tjetër arsimore, faqja jonë e internetit është platforma e përsosur që individët të zbulojnë dhe të angazhohen me institucionin tuaj.

Listimi i Shkollave dhe Universiteteve: Faqja e internetit ju lejon të gjeni shkolla dhe kolegje në të gjithë botën dhe t’i ndiqni ato në mediat sociale.