Të rejat

Konferenca Ndërkombëtare PerfshirjeXShkollat mbi qasjet me ne qendër komunitetin dhe praktikat në arsim në Budapest

Këtu janë disa foto nga konferenca e javës së kaluar.

This image has an empty alt attribute; its file name is Capture.jpg

Për më shumë informacion : https://inclusion4schools.eu/news/community-centred-approaches-and-practices-in-education/