Të rejat

Komuniteti Zenodo

Projekti PërfshirjeXShkollat është publikuar në komunitetin ZENODO, ku materialet më të rëndësishme kërkimore të projektit janë tashmë të disponueshme.

Shërbimet e hapura shkencore

Zenodo i ndihmon studiuesit të marrin kredite duke i bërë rezultatet e kërkimit të citueshme.

I apasionuar pas shkencës së hapur!

Ndërtuar dhe zhvilluar nga studiues, për të siguruar që të gjithë mund të bashkohen në Open Science.

Projekti OpenAIRE, në pararojë të aksesit të hapur dhe lëvizjeve të të dhënave të hapura në Evropë, u autorizua nga KE për të mbështetur politikën e tyre të sapolindur të të dhënave të hapura duke ofruar një depo për kërkimin e financuar nga KE.

Në mbështetje të programit të tij kërkimor, CERN ka zhvilluar mjete për menaxhimin e të dhënave të mëdha dhe ka zgjeruar aftësitë e Bibliotekës Dixhitale për të Dhënat e Hapura. Nëpërmjet Zenodo, këto mjete të Big Science mund të ndahen në mënyrë efektive me te dhënat e gjata të kërkimive.

PërfshirjeXShkollat në Zenodo

Foto